Kahvila

KIRKKOKAHVILA

Pyhän Georgios Voittajan kirkon välittömässä läheisyydessä palvelu kirkkokahvila. Kahvilasta on saataville kahvilatuotteiden lisäksi pientä suolaista syötävää ja myös ruokatarjoiluja ryhmille ennakkotilauksella.  Kahvilan kaikki tuotteet pyritään leipomaan itse paikan päällä. Käytämme kaikessa mahdollisessa paikallisia luomuraaka-aineita ja myös omat puutarhamme tuotteita satokauden aikana.

TILAT
Kahvilaan mahtuu 50 henkilöä sisätiloihin ja 35 ulkoterassille.

Tilat soveltuvat hyvin myös ryhmien kokouskäyttöön sekä kirkollisten perhejuhlien järjestämiseen. (Itse kirkon tiloissa voidaan suorittaa vain Ortodoksisia palveluksia).

Tilat vuokrataan varausjärjestyksessä, edellyttäen ettei vuokraus häiritse kirkollisia tapahtumia.

AUKIOLO-AJAT 2024
Kirkko ja kirkkokahvila on auki 25.5.-1.9. to-su 11-17.

Tämän lisäksi kahvila palvelee luonnollisesti kirkollisten palvelusten jälkeen. Muina aikoina kahvila on avoinna ryhmille ennakkotilauksesta.

ENNAKKOTILAUKSET
Kahvilasta voi tilata ennakkotilauksella myös kahvilavalikoimamme leivonnaisia kuten karjalanpiirakoita, pullaa, sämpylöitä ja kakkuja.

TIEDUSTELUT & TARJOUSPYYNNÖT & TILAUKSET
Kaikki kahvilaan, tarjouksiin ja  varauksiin liittyvät tiedustelut voi lähettää osoitteella info@stgeorge.fi.
Tavoitat meidät myös puhelimitse numerosta +358 (0)44 076 6927.

MAKSUTAVAT
Kirkkokahvilassamme käyvät maksutapoina kaikki yleisimmät luottokortit (Visa, Mastercard, Dinerscard, American Express). Ryhmien palveluiden osalta suoritamme ennakkolaskutuksen.

PERUUTUSEHDOT
Ennakkotilausten osalta annamme aina tarjouksen etukäteen. Mikäli tilaus perutaan alle 48  tuntia tilaisuuden alkua, veloitamme 50% tilauksesta. Mikäli peruutus tehdään alle 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua, veloitamme 100% tilauksesta.

OIVA-RAPORTTI
Oiva-raportti on elintarvikehuoneistojen viranomaistarkastuksista saatava, julkistettava asiakirja. Se kertoo kuluttajalle tarkastuksen aikana tehdyistä havainnoista, kuten yrityksen hygieenisestä tasosta ja tuotteiden turvallisuudesta. Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta ja tarkastustulokset julkaistaan hymynaamoin.

Tutustu kahvilamme Oiva-raporttiin seuraamalla tätä linkkiä https://www.oivahymy.fi/hae-yrityksia/
ja syöttämällä hakukenttään Georgios Voittajan kirkkokahvila -Trapesa

IMG 2353 Thumb  Newkahvila  DSC 0078

Pyhän Georgios Voittajan Kirkko
RUS ENG FIN
JAA:
info@stgeorge.fi